Over onze winkel

Over B&E IJzerhandel

IJzerwaren, verf en inbraakbeveiliging

Als u op zoek bent naar een totaalleverancier van uw ijzerwaren of gereedschappen bent u bij B&E aan het juiste adres. Daarnaast weten we alles van inbraakbeveiliging, hebben we op het gebied van verf alles in huis en mengen wij bovendien alle kleuren van alle merken in lakverf en muurverf (Histor en Sigma).

Service op nummer 1

Ruim 20 jaar zitten wij, Ronald Bruin en Michel Eeken, inmiddels in het vak. Waarvan de laatste 16 jaar in het pand aan de Hagelingerweg in Santpoort-Noord. En nog steeds met heel veel plezier! Bij ons staat service op nummer 1. Op die manier onderscheiden wij ons van de grote winkelketens en bouwmarkten. En daarin gaan we ver. De meeste producten zijn per stuk verkrijgbaar en als uw aankoop bijvoorbeeld te groot of te zwaar is, leveren wij deze met veel plezier geheel kosteloos bij u thuis af. Daarbij maakt het niet uit of u professional bent of particulier.

Wij ontmoeten u graag in onze winkel aan de Hagelingerweg 67-69 in Santpoort. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u bellen naar 023-5371700 of stuur een fax naar 023-5371714.

  

  

Sluiten
Mijn profiel